Blamax Kft.
flash1 flash2 flash3 flash4

A mélyépítések, mélyépítő projektek során gyakorta előfordul, hogy a talajvíz szintje alatt kell huzamosabb ideig dolgozni. Többféle technika alkalmazható a talajvíz süllyesztésére, és/vagy a talajvíz munkaszint alatt tartására, ám a magyar talajviszonyok mellett a legkézenfekvőbb és legelterjedtebb a vákuumos talajvízszint süllyesztés.vákumos talajvízszint süllyesztés A vákuum nagy előnye, hogy finom homokban és iszapban is leszívható a víz, ahol az un. gravitációs leszívás már hatástalan lenne. A vákuumos technikával végzett talajvízszint süllyesztés a 4-6 m-t is elérheti, és a szívóhatás stabilizálja is a talajt, növelve a munkagödör, munkaárok oldalfalának stabilitását.

Több lépcsős vákuum kutas rendszerekkel nagyobb mélységű munkagödrök víztelenítése is megoldható. A talajvízszint süllyesztés maximális mértéke függ a talaj vízáteresztő képességétől és a vákuum kutak egymástól való távolságától.

Vállaljuk talajvíz szintje alatt végzendő mélyépítési munkaárkok, munkagödrök víztelenítését, a talajvíz munkaszint alatt tartását munkavégzés idejére Somogy, Tolna, Baranya, Zala, Vas, Veszprém és Fejér megyékben, Budapesten valamint igény szerint az ország egész területén.